Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
 • Nieuwe site, nieuwe webmaster.

  Gepost op 18 februari 2009 | 20:31 PA3FYG Geen reacties

  bijeenkomst-jan-2009-jim-uitsnede-kleiner
  Hopelijk is vele bezoekers niet ontgaan dat wij een geheel nieuwe website hebben. Deze is gemaakt door Jim Nijkamp PA1JIM.
  Tijdens onze jaarvergadering van 20 januari j.l. bood Jim aan om ons te helpen met de website. Tot onze verbazing kregen wij de volgende dag al een mail met een link naar de nieuwe site op een testlocatie. Hij is onze nieuwe webmaster. De site is geheel nieuw opgezet, waarbij de moderne software het mogelijk maakt dat minder deskundige gebruikers ook artikelen kunnen plaatsen en veel sneller dan voorheen. Dit heeft als gevolg dat ook uw secretaris (Hans, PA3FYG) nu ook zelf artikelen kan plaatsen en wijzigen.
  Hierbij een foto van Jim. Namens de hele afdeling, maar vooral namens mij: Hartelijk dank ! Wij hopen dan ook dat u ons van wetenswaardigheden wilt voorzien. Onze interesse gaat voornamelijk uit naar nieuws uit `t Gooi en uit foto’s van uzelf, shack, antenne, zelfbouw en van activiteiten zoals vossenjachten. Uiteraard zijn foto’s uit de oude doos het leukst.
  Alle reacties graag naar de secretaris.
  PS: Ik hoop dat Jim niet van zijn mogelijkheden gebruik maakt om deze tekst te wijzigen of te verwijderen.

   

  One Response to “Nieuwe site, nieuwe webmaster.”

  1. hehe, dank voor alle lof! :-) Ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan de nieuwe site en dat het aantal bezoekers binnenkort door het plafond gaat!

  Plaats een reactie