Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
 • Beams geplaatst

  Gepost op 6 februari 2010 | 21:55 PA5AP Geen reacties

  Het was nog even spannend of het weer zou meewerken, maar vandaag was een prima dag om de 2 meter- en HF beam te plaatsen in de mast. Maarten, PE7M en Mischa, PA1OKZ hebben vandaag de kou getrotseerd en de beide beams in de mast gehangen.

  Met de PACC komende weekend zijn Peer, PA2PBT en ik (zei de gek) natuurlijk ontzettend blij dat de beam nu ook inzetbaar is!! Dus ik denk namens vele clubleden: Maarten en Mischa, bedankt!

  Wel hebben we nog 1 klein probleempje. De rotorkabel (7-aderig) is helaas te kort. We hebben dus nog een rotorkabel nodig van minimaal 7-aderig, aderdikte >0.75m2 en qua lengte minimaal zo’n meter of 20. Mocht je die hebben, geef Maarten even een belletje of mailtje! Of laat onder dit artikel een reactie achter, dat kan natuurlijk altijd.

  Plaats een reactie