Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
 • Verslag 2 meter vossenjacht 28 maart

  Gepost op 29 maart 2010 | 21:31 PA3FYG Geen reacties

  Maarten PE7M stuurde mij het volgende verslag, bedankt!
  Helaas was ik zelf niet van de partij door (prettige ) familieomstandigheden. Ik ( PA3FYG ) had graag weer eens zelf gejaagd, en zeker op een andere locatie.

  Maarten: Hierbij een kleine impressie van de vossenjacht van vandaag.

  De weergoden waren ons toch goed gezind vandaag. 14 graden maar wel een stevige westenwind waardoor het nog wat kil aanvoelde. Soms kwam het zonnetje door en het is gelukkig droog gebleven. Mischa PA1OKZ en maarten PE7M hadden in totaal 19 piepers weg gelegd in een heel nieuw peilgebied. Misschien was het daarom zo druk? Maar liefst 15 deelnemers/groepjes verschenen aan de start ! Volgens mij hebben we dit nog niet eerder gehad, ondanks dat er wat mensen afgezegd hadden of op vakantie waren. Een hele goede opkomst dus. We mochten een aantal deelnemers ontvangen uit de regio Amersfoort. Zij konden kennismaken met een echte Gooische jacht, een onbekend aantal piepers en leuke technische grapjes. Vooral het feit dat wij vooraf geen exact aantal piepers noemen kwam voor hun als een nieuw handicap.
  Leuk om te noemen is dat Robbie, PD7TFK ook meedeed met een HB9CV en een simpele handscanner. Hij wist toch daarmee 13 piepers te vinden. Ook Leo PA2LBA heeft de hele route uitgelopen, ondanks dat hij pasgeleden geopereerd is. Hij vond 10 piepers.

  De uitslag:

  1: PE2ED, 17 piepers
  2: gedeelde plaats:PA2PIM en PA3EGX, beide 13 piepers en zelfde tijd.
  3: PA1JCW 13 piepers
  4: PD7TFK 13 piepers
  5: PA5TIG 12 piepers
  6: PA2JWN 10 piepers
  7: PA2LBA 10 piepers
  8: PA3GXP 9 piepers
  9: PE1IYR 9 piepers
  10: PA0GJK 8 piepers
  11: PD1R 8 piepers
  12: PA0KEL 8 piepers
  13: PA4HAY 8 piepers
  14: PD0DDR 6 piepers

  De uitslag is bepaald door het aantal piepers en daarna nemen we de tijd mee voor de score.

  Tot de volgende keer!

  PE7M en PA1OKZ

  Plaats een reactie