Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
 • Otto, PH7N Silent Key

  Gepost op 4 augustus 2010 | 12:24 PA5AP Geen reacties

  Tot ons verdriet hebben wij kennis moeten nemen van het overlijden van Otto, PH7N. Zie dit overlijdensbericht voor details.

   

  3 Responses to “Otto, PH7N Silent Key”

  1. Otto was een van de eerste zendamateurs die ik leerde kennen. Elke zondagavond bij Jan PA0ZE op de bank en samen met Theo TMU de verkoping op de Jutberg. Ik had begrepen dat het de laatste jaren nu en dan al niet zo goed meer met hem ging en nu dit… Ik wens de familie en iedereen die hem nastond veel sterkte dit verlies te dragen.

  2. Otto vaarwel. Ik heb je leren kennen als een gerespecteer zendamateur.
   God hebbe je ziel.

   Anne PB1A, Anja PE2RCY + Jeroen en Martijn Mak

  3. In 1985 heb ik Otto voor het eerst ontmoet tijdens een verkoping in “De Nok”. Vanaf die tijd hebben we regelmatig met elkaar te maken gehad. Zowel binnen de VERON als later bij NS.
   We hebben elkaar een paar keer opgevolgd als penningmeester en zijn samen een aantal maal naar de Radio Vlooienmarkt geweest met een stand van onze afdeling. Ook heb ik hem een stukje zijn pensioen in mogen rijden tijdens zijn laatste werkdag.
   Hoewel het duidelijk was dat Otto niet meer zo gezond was als 20 jaar geleden kwam de mededeling van zijn overlijden voor mij toch onverwacht.
   Otto, het ga je goed, kijk af en toe eens van je wolk naar beneden en glimlach om al die zaken waar we ons zo druk om maken.

  Plaats een reactie