Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
 • PACC 2011

  Gepost op 6 februari 2011 | 17:16 PA5AP Geen reacties

  Al enige maanden wordt er binnen onze afdeling hard gewerkt aan het opbouwen van een zogenaamd multi-multi-station (een station met meerdere operators en meerdere transceivers). Dit alles met als doel om met de Dutch PACC 2011 contest (zaterdag 12 februari tot zondag 13 februari) in de lucht te kunnen zijn met PI4RCG als multi-multi-station. Er is veel werk verzet, maar inmiddels beschikken we over 5 zitplaatsen en een antennepark van maar liefst 7 antennes waarmee we operationeel kunnen zijn. Om geen last van elkaar te hebben , zijn er voor alle banden filters aanwezig.
  Het doel van de deelname aan de PACC 2011 door PI4RCG is om mensen binnen de afdeling operator practice te laten opdoen. Het gaat dus niet om de allerbeste score, maar om plezier en ervaring opdoen.

  We hebben inmiddels een klein groepje operators die dit weekend gaan meedoen. Deelnemers tot nu toe zijn: Hans, PC8E (CW), Henk, PA0HWD(CW), Marco, PH4M(voice), Peer, PA2PBT(voice), Hans, PA3FYG(voice), Martin, PA4MS(voice), en Jim, PA1JIM(voice). Er is uiteraard nog plek voor meer operators in de planning. Als je zin hebt om dit weekend mee te doen aan de PACC 2011 op ons clubstation onder de call PI4RCG, geef je dan deze week nog op! Dit kan door een mail te sturen naar webmaster (at) pi4rcg.nl.

  Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de NERA, ook als je niet als operator meedoet. Wie weet wordt je dan toch nog aangestoken door het contestvirus en kruip je achter de microfoon of sleutel!

  Plaats een reactie