Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
 • Beta-testers gezocht voor PIC32-compilers

  Gepost op 7 maart 2011 | 12:59 PA5AP Geen reacties

  MikroElektronika, bekend van zijn vele ontwikkelborden en compilers, heeft een bijzondere stap gedaan door beta-versies van zijn PIC32-compilers voor geïnteresseerden beschikbaar te stellen op een speciale PIC32-community-website.
  Met deze stap hoopt MikroElektronika dat dankzij de bijdragen en expertise van veel gebruikers, waaronder natuurlijk ook alle Elektor-lezers, de compilers sterk verbeterd en geoptimaliseerd kunnen worden. Vooral in de komende weken rekent men op een actieve deelname van alle gebruikers van de beta-versies. Daarbij gaat het dus niet alleen om het detecteren en melden van fouten en bugs, maar ook om het uitbreiden en optimaliseren van de compilers door aan te geven wat nog verbeterd of toegevoegd moet worden, en welke functies men verder nog wenst.
  In dit verband is het belangrijk dat de beta-gebruikers hun reacties zo snel mogelijk naar MikroElektronika sturen, zodat het ontwikkel-team zo vlug mogelijk met het aanpassen en implementeren van gebruikerswensen kan beginnen. Wacht dus niet met het versturen van uw verbeteringen tot de laatste minuut, maar stuur ze zo snel mogelijk.
  MikroElektronika bedankt nu al iedereen die actief aan dit beta-programma wil deelnemen en gaat ervan uit dat het de kwaliteit van de compilers flink ten goede zal komen.

  Meer info: www.pic32compilers.com

  Bron: Elektor

  Plaats een reactie