Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
 • Gratis overstappen op 32 bits

  Gepost op 11 maart 2011 | 10:40 PA5AP Geen reacties

  NXP heeft een bijzondere campagne gestart voor het promoten van zijn nieuwe 32-bits ARM Cortex-M0 microcontrollers (en de bijbehorende ontwikkel-tools). Daarbij gaat het erom dat ontwerpers van microcontroller-schakelingen op een originele manier laten zien hoe ze ‘afscheid nemen’ van hun oude 8-bits en 16-bits systemen.
  Om ontwerpers te stimuleren mee te doen aan deze campagne geeft NXP gratis LPCXpresso-boards met een Cortex-controller weg. Om hiervoor in aanmerking te komen moet men laten zien op welke manier men gaat stoppen met het gebruiken van zijn oude 8-bits en 16-bits borden. Daarvoor kan men een foto of korte videoclip naar NXP sturen. De beste inzendingen worden opgenomen in een overzicht op de NXP Cortex webpagina, dat iedereen kan bekijken.
  Onze Embedded Blogger Clemens Valens, tevens hoofdredacteur van de Franse editie van Elektor, nam de oproep van NXP wel heel letterlijk en ruimde zijn oude 8- en 16-bits bordjes radicaal op door er met zijn auto overheen te rijden. Zo is er geen weg meer terug! Kijk naar de video die Clemens hierover op zijn blog heeft staan!

  Elektor Embedded Blog: http://elektorembedded.blogspot.com/2011/02/break-816-bit-habit.html

  NXP Cortex-M0 web-pagina: www.nxp.com/campaigns/cortex-m0/index.php?&ecmp=1111a&utm_source=print_cm0&utm_campaign=cortex-m0_rf&utm_medium=print_cm0&utm_region=WW

  Bron: Elektor

  Plaats een reactie