Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
 • Geef je op voor CQ WW WPX contest 2011!

  Gepost op 16 maart 2011 | 09:32 PA5AP Geen reacties

  Geef je op om mee te doen met ons clubstation PI4RCG in het weekend van 26/27 maart aan de CQ WW WPX wereldwijde contest! Stuur een mailtje naar contestmanager at pi4rcg.nl of gebruik het contactformulier op deze site.

  Na de succesvolle deelname aan de PACC 2011 eerder dit jaar willen we nu gaan deelnemen aan een 48-uurs wereldwijde contest. De CQ WW WPX lijkt hiervoor een mooie kans. Het is een SSB contest, we zoeken daarom voornamelijk SSB-operators. Omdat het om een 48-uurs contest gaat is het ondoenlijk voor een kleine groep mensen om zoveel uur achter elkaar te laten contesten. Graag willen we zoveel mogelijk mensen interesseren om (desnoods voor maar een paar uur) mee te doen zodat we in shifts kunnen werken. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen bepalen we of we voldoende deelnemers hebben voor een multi-multi-deelname (meerdere operators, meerdere transceivers) of dat we in de multi-single categorie (meerdere operators, single transceiver) inschrijven.
  Ook als je niet komt helpen als operator, ben je natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

  Plaats een reactie