Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
 • Dag voor de RadioAmateur 2011

  Gepost op 3 september 2011 | 00:04 PA3FYG Geen reacties

  De voorbereidingen voor de 51e Dag voor de RadioAmateur 2011 zijn alweer in volle gang. De Dag voor de RadioAmateur 2011 zal worden gehouden op zaterdag 22 oktober, en zoals u dat de laatste jaren gewend bent weer in de Americahal, Laan van Erica 50, 7321BX te Apeldoorn
  Graag willen we u langs deze weg informeren over de procedure voor de voorverkoop van entreebewijzen.

  Entreeprijzen
  De organisatie van de Dag voor de RadioAmateur heeft besloten de entreeprijzen in 2011 met één Euro te verhogen, om het bedrag dat de VERON bij deze dag moet bijpassen als gevolg van de continu stijgende kosten, niet verder te laten oplopen. Wel handhaven we de regel van het afgelopen jaar om alle kinderen onder de 16 jaar gratis toegang te geven, in geval van twijfel moet men een identificatiebewijs kunnen laten zien. Op de dag zelf betalen VERON leden aan de kassa € 7,00 op vertoon van hun geldige VERON lidmaatschapskaart. Voor niet-leden bedraagt de entreeprijs € 8,00. Bezoekende bezitters van de Gouden VERON Speld hebben gratis toegang (voorwaarde: de speld moet men wel zichtbaar dragen).

  Procedure voorverkoop entreebewijzen
  Evenals voorgaande jaren bestaat voor VERON leden de mogelijkheid om “vooraf” tegen het gereduceerde tarief van € 6,00 per persoon entreebewijzen te bestellen voor de DvdRA. Dit kan uitsluitend via de afdelingssecretaris.

  Het verschuldigde bedrag moet uiterlijk dinsdag 13 september 2011 in zijn bezit zijn.

  € 6,00 of veelvoud daarvan storten op giro 3452844 tnv Hans Smit, Zeewolde, onder vermelding van call en DvdRA. Na verzending af te halen op bij Jan PA0MW. Stuur ook even een mailtje naar a15@veron.nl,ter bevestiging, dan krijgt u tevens bericht als de kaarten binnen zijn.

  Inschrijving gesloten – Kaarten zijn besteld

  Plaats een reactie