Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
 • Nieuwe vergaderlocatie !!!!

  Gepost op 19 september 2011 | 17:15 PA3FYG Geen reacties

  **** Graag ook doorgeven aan  medeleden die geen Internet/ E-mail gebruiken.***

  Mijne heren en dames,

  Een en ander duurt langer dan verwacht, daarom hebben bij besloten as. dinsdag 20 september een clubavond te houden in het nieuwe pand van Dhr. Zwagerman.
  Het adres is Middenweg 157, Nederhorst den Berg (in de bocht bij na de afslag naar de Middenweg). Zie ook de volgende link: Middenweg

  Op dinsdag 27 september zouden we jullie uit willen nodigen in het Lucent Gebouw in Hilversum. We gaan hier dan kijken naar een mogelijke locatie voor onze club in dit gebouw. U dient daar om 20.00h aanwezig te zijn.
  Verzamelen op het parkeerterrein.
  Naar binnen via de ingang aan de Jan van der Heidestraat (ter hoogte van winkelcentrum Seinhorst).Vervolgens gaan wij naar de vergaderruimte, die ook in dit gebouw aanwezig is, waar we een toelichting zullen geven betreffende wat er precies gebeurt is, wat de huidige situatie  is en wat onze verdere opties en plannen zijn.

  In de haast van het vertrek en door de vakantieperiode was hier helaas geen tijd voor.

  Met vriendelijke groeten,

  Het bestuur

   

  4 Responses to “Nieuwe vergaderlocatie !!!!”

  1. Hedenavond hebben we de locatie in het Lucent gebouw bekeken en vast gesteld dat de ruimte voor ons goed bruikbaar is.
   Bovendien is er een mooie antenne mogelijkheid op ca 35+ meter hoogte
   Op dit moment zijn er nog enkele opties welke wellicht beter zouden kunnen zijn.
   Het bestuur zal daar zijn aandacht aangeven en binnenkort op terugkomen.
   Opvallend was vanavond dat er maar 9 bezoekers uit Hilversum waren en 17 bezoekers van elders .
   Dus het argument dat we beslist in Hilversum moeten zitten is hiermede eigenlijk wel ontkracht……..
   PA2PBT

  2. Gisteren zijn we met een flinke club in het Lucent gebouw wezen kijken.
   Als je binnen bent valt eigenlijk op hoe groot het gebouw is.
   Er waren 26 bezoekers waarvan 9 uit Hilversum en 17 van buiten Hilversum ( echt door het hele Gooi.).De ruimte is ongeveer vergelijkbaar met onze oude radiohut aan de Cornelis Drebbelstraat die helaas is gesloopt na een brand.Er moet wel het een en ander gebeuren om de ruimte geschikt te maken, verder is de ruimte goed te gebruiken voor ons doel : wekelijkse bijeenkomsten en eventueel wat zelfbouw activiteiten.Op het dak staat een mast welke wij mogen gebruiken voor onze antennes ( hoogte > 35 meter boven de straat!)
   Omdat het bestuur nog bezig is met enkele andere opties word er nog geen beslissing genomen . Wij kunnen in deze ruimte voor minimaal 2 en maximaal 9 jaar.Het bestuur wil dan ook proberen iets te vinden voor echt onbepaalde tijd. Er wordt gezocht in het gehele Gooi want een groot deel van de bezoekers komt nu eenmaal van buiten Hilversum.

  3. Ja Peer,
   Ik ben het helemaal met je eens, de locatie lijkt mij geschikt en daarbij heb ik genoten van de gebruikelijke omleidingen in Hilversum, waarbij je bij ieder bezoek weer een leuke speurtocht voor de boeg hebt. Het is echter zeker de moeite waard om nog wat verder te zoeken, ook vanwege het prijskaartje en “2014”.

  4. Als het maar niet te duur is heb geen zin om een neuro oid voor elke avond te gaan betalen 🙂
   Iemand die ik de 20e sprak had het erover in Baarn wel wat te kunnen huren overweeg dit anders ook nog het is niet ver van hilversum zie ik op de kaart. Paar km

   Weet niet meer wie het was trouwens.

  Plaats een reactie