Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
 • Youngsters On The Air 2012

  Gepost op 16 januari 2012 | 10:34 PA3FYG Geen reacties

  Youngsters On The Air 2012 Belgium-The Netherlands

  Gezocht: 4 jonge zendamateurs en teamleider

  Komende zomer zal van 19 tot en met 26 augustus Youngsters On The Air Belgium-The Netherlands 2012 plaatsvinden. Dit is in opvolging van het evenement van afgelopen zomer in Roemenië. Gedurende deze week zullen 10 teams uit verschillende Europese landen deelnemen. Een team bestaat uit 4 zendamateurs tussen de 18-25 jaar en een teamleider.


  Deze week zijn er diverse activiteiten die in het teken van radio amateurisme staan zoals: contesten, presentaties, bezoeken aan o.a. radio stations en nog veel meer. Locatie van het evenement is Eeklo in België wat niet ver van de Nederlandse grens is.
  Aan de deelnemers wordt enkel een bijdrage gevraagd van 30% van de reiskosten plus een bedrag van €50. Het grootste gedeelte zal gefinancierd worden door het Youth in Action programma van de Europese Commissie.
  Wil je deelnemen aan dit evenement stuur dan een mail met motivatie naar:Lisa Leenders pa2ls at veron.nl
  Bij voorkeur heeft de teamleider een leeftijd boven de 25 jaar.

  Youngsters On The Air 2012

  Met vriendelijke groet,

  Lisa Leenders, PA2LS

  Youth Coordinator IARU R1

  Plaats een reactie