Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
 • De jaarlijkse verkoping bij RCG was weer druk bezocht

  Gepost op 30 november 2016 | 11:58 PA5AP Geen reacties

  De jaarlijkse verkoping bij RCG was weer druk bezocht.
  We hadden 60 stoelen in de ruimte geperst en nog moesten er mensen staan…
  we-zijn-er-klaar-voorsommigen-hebben-een-streepje-voormaarten-in-aktietafel-vol sommige-mensen-zijn-wel-erg-nieuwsgierigpubliek_2 publiek_1 publiek_3 publiek_4

   

   

  One Response to “De jaarlijkse verkoping bij RCG was weer druk bezocht”

  1. Ik vond de verkoping op 29 nov. weer een succes. Ik heb ruim de gelegenheid gehad om te investeren in ‘levensgeluk’. Het aanbod was enorm. Om 24:00 uur moest de tent helaas dicht maar er stonden nog dozen vol op kopers te wachten. Tip van mij: begin de volgende keer wat eerder (19:30?). En die volgende keer ben ik, deo volente, er weer bij! Ik wil dan ook een gereserveerde stoel!

   73, Willem PE7WFS

   P.S. Heeft iemand toevallig de documentatie van een van mijn aankopen, de Quantum-4 Dig. Video Recorder (Digital Surveillance System)?

  Plaats een reactie