Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
  • Cultuur- en vrijetijdsmarkt Hilversum

    Gepost op 9 augustus 2010 | 12:29 PA5AP Geen reacties

    11 september 2010 is er weer een vrijetijdsmarkt op de Groest in Hilversum. Ook dit jaar zal de Veron hier weer een standje huren. Jan Burgemeester PA0MW is reeds druk bezig met het bedenken en verzamelen van ideeen om de stand dit jaar een aantrekkelijke invulling te geven. Er wordt gedacht aan een ontvangstopstelling voor de korte golf, stemvervormers welke natuurlijk direct de aandacht trekken, etc. etc.

    Heb je zelf een goed idee wat leuk is en mensen ook aanspreekt, laat het weten aan Jan Burgemeester of vul het contactformulier hier op de site in. Of beter nog: wil je zelf eens achter de stand staan om mensen uitleg te geven en een demonstratie te geven van onze hobby? Geef je op bij Jan Burgemeester of vul het contactformulier op de site in!

    Plaats een reactie