Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
 • Voorverkoop entreebewijzen DvdRA 2010

  Gepost op 31 augustus 2010 | 20:29 PA3FYG Geen reacties

  De voorbereidingen voor de 50e Dag voor de RadioAmateur 2010 zijn alweer in volle gang. De Dag voor de RadioAmateur 2010 zal worden gehouden op zaterdag 6 november, en zoals u dat de laatste jaren gewend bent weer in de Americahal, Laan van Erica 50, 7321BX te Apeldoorn
  Graag willen we u langs deze weg reeds in een vroeg stadium informeren over de procedure voor de voorverkoop van entreebewijzen.

  Entreeprijzen
  De organisatie van de Dag voor de RadioAmateur heeft besloten de entreeprijzen in 2010 gelijk te houden aan die van de laatste jaren. Tevens handhaven we de regel van het afgelopen jaar om alle kinderen onder de 16 jaar gratis toegang te geven, in geval van twijfel moet men een identificatiebewijs kunnen laten zien. Op de dag zelf betalen VERON leden aan de kassa € 6,00 op vertoon van hun geldige VERON lidmaatschapskaart. Voor niet-leden bedraagt de entreeprijs € 7,00. Bezoekende bezitters van de Gouden VERON Speld hebben gratis toegang (voorwaarde: de speld moet men wel zichtbaar dragen).

  Ook deze keer kunt u weer kunt u weer via uw secretaris een kaartje in de voorverkoop verkrijgen.
  Het verschuldigde bedrag moet uiterlijk 21 september 2010 in zijn bezit zijn.

  € 5,00 of veelvoud daarvan storten op giro 3452844 tnv Hans Smit, Zeewolde, onder vermelding van call en DvdRA. Na verzending af te halen op clubavonden bij Jan PA0MW. Stuur ook even een mailtje naar a15@veron.nl, dan krijgt u tevens bericht.

  *** Inschrijving gesloten 22 sept, kaarten zijn besteld ***

  Plaats een reactie