Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
  • Jaarlijkse verkoping VERON afdeling centrum

    Gepost op 5 december 2010 | 06:49 PA5AP Geen reacties

    Op de website van PI4UTR (afdeling Centrum) valt te lezen dat er op vrijdag 10 december de jaarlijkse verkoping plaatsvindt:

    “Ook dit jaar zullen de afslagers Henny, PD0IIA en Johan, PA3GER de ingebrachte spullen middels hilarische teksten weer van eigenaar doen veranderen. Plaats: Veemarkthallen, Utrecht. Zaal open voor inbreng van de goederen 19.30 uur. Start verkoop 20.15 uur. Breng met elkaar zoveel mogelijke uw overtollige radio en elektronica in. Als we elkaars spullen kopen heeft iedereen aan het eind van de avond iets nieuws om thuis mee te knutselen en spekt het bovendien de clubkas, hetgeen dringend nodig is, net zoals voorgaande jaren zal 10 % van de omzet voor de clubkas zijn.”

    Plaats een reactie