Radio Club 't Gooi – Veron afdeling 15
RSS icon
 • Gezocht: 4 jonge zendamateurs voor evenement in Roemenië

  Gepost op 1 februari 2011 | 15:49 PA3FYG Geen reacties

  Hierbij een oproep van Lisa PA2LS:

  Gezocht: 4 jonge zendamateurs tussen de 18-25 jaar die het Nederlandse team willen vertegenwoordigen tijdens een bijeenkomst in Roemenië.
  De Roemeense jeugdorganisatie ‘Zamolxes Foundation’ is op zoek naar een aantal vrijwillige HAM operatoren voor hun ‘Yought in action’ programma. Dit programma wordt gesponsord door de Europese Commissie en is bedoeld voor 50 HAM radio deelnemers uit 10 verschillende landen verdeeld over verschillende groepen.

  Elke groep bestaat uit 4 jonge radio amateurs (18-25 jaar oud) en één leider. Gedurende dit project zullen de amateurs elkaar leren kennen en deelnemen aan verschillende activiteiten zoals een velddag, ARDF, digitale modes, propagatietests, rampen simulaties, communicatie in noodsituaties, etc.
  Het uitwisselingsproject zal gedurende 7 dagen plaatsvinden in de zomer van 2011. Dit zal waarschijnlijk van 27 juli tot en met 3 augustus 2011 zijn. De activiteiten zullen georganiseerd worden vanuit de radioclub YO9KXR in Campina (KN25UD), 90km ten noorden van de hoofdstad Boekarest.

  Alle kosten betreffende de accommodatie en eten worden door de organisatoren vergoed, alsook 70% van de vervoerskosten. Je leest het goed, deze reis voor je hobby is bijna geheel gratis !

  Wil je meer weten, of wil jij graag mee en dit unieke evenement niet missen, stuur dan een e-mail naar:
  Lisa Leenders pa2ls at veron.nl

  Graag snel reageren i.v.m. inzendingstermijn

  Groeten en Best ’73,

  Lisa Leenders
  PA2LS

  Plaats een reactie